Jeg led av valgets kvaler; skulle jeg hengi meg til bloggens verden – eller til kokekunstens uransakelige veier? Gudene skal vite at jeg virkelig hadde hatt behov for å lese sistnevnte! Mokkaens kokekunster er viden kjent. For totalt fraværende talent.
Når sant skal sies, var det ikke et vanskelig valg. Det bare måtte bli blogg!

CIMG1591

Begge bøkene ble bestilt via nettet. Men på helt ulike tider. Tilfeldighetene ville det sånn at begge bøkene befant seg i postkassen min på samme dag.

Det er en stund siden jeg har blogget nå. Men jeg tok meg selv i å humre da jeg logget meg inn på VGB i dag. Hva skuer mine øyne? En beskjed øverst i krasjbordet! Hehe. Her har jeg nettopp lest om bloggens finurligheter fra “den – gang – da”. Fra den tiden det var liv her på VGB. Tiden da diskusjonene og kranglene nådde uante høyder. Og jeg som litt vemodig hadde trodd at det var en svunnen tid! Men dengang ei! Ikke vet jeg hva saken gjelder, jeg velger å tro at jeg ikke vil vite det heller.

Over til bokanmeldelse (min første sådann):

Marita Synnestvedt: Blogghore!

Jeg nærmest skalv av spenning da jeg åpnet boken. Herlighet! Tenk en bok om blogging! Nå har Mokkaen vært fryktelig travel i det siste, så lesning har kun foregått på sengen. Og ved leggetid er Mokkaen veldig trøtt! Men boken fenget meg virkelig. Jeg ble så oppslukt at da jeg holdt på å sovne (fordi jeg var trøtt, ikke fordi boken var kjedelig), sto jeg opp for å holde meg våken til siste side var lest!

Det som slår meg etterhvert som jeg leser er at dette er jo en slags bruksanvisning for bloggere. Retningslinjer og regler for Bloggeland, på en måte. Til tross for at boken kan oppfattes intern for VGB-ere, vil jeg påstå at den er både lesverdig og fornøyelig for de fleste bloggere(med unntak av Rosabloggere, kanskje?) .

Marita skriver godt, med et språk som både sjokkerer oss og som får oss til å trekke på smilebåndet , for ikke å snakke om å gapskratte innimellom! Ser at det er litt uenighet angående bruk av paranteser, men for min del er dette et skriftlig virkemiddel jeg har sansen for. Om jeg absolutt skal komme med litt kritikk, må det bli at kommentarrekken i ett av innleggene i boken , nok ble litt langdryg.

Ps. Glemte å nevne at korrekturen kunne vært bedre. Var en del trykkleifer innimellom, dessverre..

Blogghore! er absolutt en bok jeg vil anbefale alle bloggere å lese. Her er mye å lære både for ferske og gamle bloggere!

Tusen takk for god lesning Marita!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende